Zapraszam na ring. W tym meczu wolno korzystać jedynie z krzeseł - inne obiekty są niedozwolone.
(Technical)
http://youtu.be/u90H8dJXhfc
Podczas wejścia staje na rampie, chwytam za mikrofon i mówię:
- Minęło sporo czasu od ostatniego razu, kiedy Instant Classic miał przyjemność walczyć w kwadratowym pierścieniu. Teraz mogę wejść na ring w blasku chwały i ku waszej radości. To dziś pokonam bestię, która pożera ofiary i wyrzuca w otchłań Jobberladnii, z której nikt nigdy nie wraca. Dziś także przedstawię wam mojego przyjaciela. Jest tą częścią was, która zawsze ma pod górę, zawsze ma źle w życiu. Nas nie dzieli żadna bariera językowa, ponieważ biegle umiem mówić i w tym języku. Panie i panowie:
Miuosh!
Podajemy sobie ręce i wchodzimy razem na ring.
JA OD ZAWSZE BYŁEM ZŁY!
OH MY! Prawdopodobnie największy "badass" w historii NGWF właśnie wyjdzie z BS... Tak jest! Widzimy Miuosha, który ze wściekłością na twarzy zmierza w stronę ringu, spoglądając złowieszczo na dzisiejszego rywala swojego przyjaciela. Miuosh z Christianem uścisnęli sobie dłoń i weszli do ringu.
Wziąłem mikrofon od mojego nowego kumpla i mówię:
- Nie-e! Ashley, nic z tym nie zrobisz, bo podpisaliśmy maganerski kontrakt, a według zasad NGWF zawodnik ma prawo walczyć z managerem w jego narożniku! - na dowód tego unosi w górę umowę, którą wyciągnął z kieszeni. W tym samym momencie podbiegł do Boogeymana i BAM!
Boogeyman leży, uderzony z mikrofonu w łeb, a ja oddaję mikrofon sędziemu i z uśmiechem wychodzę na apron.
Ta sytuacja doprowadziła do tego że niektórzy fani Kapitana Charyzmy się wyraźnie od niego odwrócili. Można usłyszeć buczenie, i pomieszane chanty. Niektórzy nadal dopingują Christiana. Boogeyman jednak też o dziwo ma swoich fanów.
Kto ładniej - do 300 słów. Przypominam wolno używać krzeseł, innych obiektów *nie*. Boogeyman musi wziąć pod uwagę to że jest już na starcie osłabiony i obecnie leży.
Gdy Boogeyman leży, okopuję go, po czym proszę Miuoshiego, by dał mi 2 krzesła. Po serii stompów, dokładam Elbow Drop. Publika eksplodowała. Jedni chantują, inni buczą, jednak nie zwracam na to uwagi. Podnoszę Boogeyman'a i zapinam Headlock, ustawiając go pod Bulldog'a, jednak zamiast tego obijam jego głowę, dopóki rywal nie zostanie ogłuszony i padnie na matę, co daje mi możliwość okopywania jego prawej nogi, zwłaszcza w okolicach kolana. Wtedy Miuoshi powinien przyjść ze krzesłami. Kładę jedno pod nogę straszydła, a drugie na niej i wykonuję Elbow Drop, tak aby wycelować w okolicę kolana. Po tej akcji podnoszę mojego rywala, sprzedaję kilka kopnięć w splot słoneczny i wykonuję Powerbomb na leżące krzesła. Boogeyman ucieka z ringu, wykorzystując okazję, jednak biorę rozpęd i z impetem wykonuję Baseball Slide na niego, sam opuszczając ring.
Ogłuszony i leżący na macie usłyszałem GONG! Gdy leżałem Christian mnie podnosi i odbija mnie od lin ale ja jednak wykonuję Shoulder block. Podchodzę do rywala i uderzam go Slap'em lecz była to za słaba akcja żeby mu coś zrobić więc poleciał na jego nogi seria Low kick'ów. Od razu odbijam się od lin i silny Clothesline. Mój bojowy okrzyk dodał mi siły i nowy pomysł na akcje.
Pokazałem mu kto będzie górą w tej walce. Ciągnę za nogi do lin Christiana i wykonuje silną Catapulte. Mój rywal wypada z ringu a ja podnoszę ręce w geście zwycięstwa. Wychodzę z ringu biorę krzesełko i mocne uderzenie w głowę.
Biorę ze sobą krzesełko i wrzucam je do ringu a potem Christiana. Rywal chciał wstać ja jednak wykonałem szybki Dropkick. Całkowita przewaga nad rywalem ale jako że jest to Chairs Match ustawiam krzesełko na srodek ringu biorę christiana i wykonuje Spinebuster na krzesełko!!!
Widzę że rywal jest mocno oszołomiony. Zaczynam robic specyficzne ruchy do okoła ringu jak nastało na Boogeymana i wchodzę na trzecią linę i wykonuje Diving Splash!! Ale to nie koniec krzesełko stawiam na drugi narożnik, biorę Christiana i wrzucam go prosto na krzesełko!!! To musiało boleć!
Ostatnio edytowany przez Fryckowski (2013-08-23 18:58:39)
Wygląda więc na to, że ten cały Miuosh chce być wszędzie gdzie tylko się da. Najchętniej ukradłby cały show dla siebie, gdyby tylko mógł. Najpierw śmiał wtrącić się w przemówienie GM'ki, przy czym rzucił pare obraźliwych komentarzy na mój, poprawka - *nasz* temat. Teraz za przeproszeniem wpieprza się w tą walkę. Zresztą można się było po nim tego spodziewać. Ale Christiana uważałem za porządnego człowieka. Nie sądziłem że odwróci się od publiki aby sprzymierzyć się z kimś takim. Podpisali nawet menadżerski kontrakt. No właśnie - co prawda mają papiery... tylko że to miałabyć walka 1vs1. Chciał zrobić z tego handicap match? To będzie miał handicap match. Tylko że 3vs2, i to on i jego nowy przyjaciel bądą tymi dwoma. Otóż kiedy tak jeden z nich zamierza obijać Boogeymana poza ringiem, a drugi się temu przygląda z odległości, nagle, niespodziewanie dwójka ludzi, trzymając krzesełka w dłoniach wyskakuje z publiki za ich plecy. Ale kto? Fanom nie było ciężko ich rozpoznać. Jeden z nich to nikt inny jak Jack "Jax" Caster, po którym można było się tej interwencji spodziewać. Jednak drugi z nich... to... The Miz! Tak jest, The Miz z Genesis. To było prawdziwe zaskoczenie dla fanów - jednak sądząc po ogromnym dopingu - podobało się to im (#FaceTurn). Ci dwaj zawdonicy z różnych brandów atakują więc ten "sojusz". Jax zajmuje się Miuoshem - seria ataków krzesełkami w plecy na początek na pewno nie będzie fajnym uczuciem dla tego, kto obrywa. The Miz w ten sam sposób osłabia Christiana Cage'a. Koniec? Nie. Obie gwiazdy wrzucają krzesła do ringu, po chwili robiąc to samo z celami ataku. Tam, wykańczają atak w pięknym stylu. Mamy Wrath of The Titans - Gniew Tytanów oraz Skull Crushing Finale - po których ofiary lądują na krzesłach. Dwójka napastników ucieka następnie przez publikę, pozostawiając wynik walki przeznaczeniu. Nie ważne kto wygra - niech ten atak będzie ostrzeżeniem na przyszłość.
* Kliknij w obrazek aby zobaczyć moje KP *
>> Character Card <<
The Superstar Jack "Jax" Caster
>> Streak <<
0-0-0
>> Osiągnięcia <<
Admin oraz założyciel NGWF
>> Walki <<
brak
Christian i Mioush na deskach Boogeyman ma przewagę i to on kontynuuje.
Zezwalam na sędziowanie - JaX
Ostatnio edytowany przez Jax ~The HD Superstar™~ (2013-08-25 10:47:24)
Character:
Chris "Y2J" Jericho
Achievements:
-Jestę Playerę
-Best In The World
Streak:
0-0-0
Tag Team:
none
Na tym świecie jest sprawiedliwość. Christian i Mioush są na deskach i nikt nie ma prawa mi przeszkodzić. Biorę Christiana odbijam od lin i Clothesline, kolejny Clothesline. Christian wstaje i wykonuję Dropkick. Biorę go do narożnika biorę rozbieg i wykonuję potężny Stinger splash. Dziwne ruchy do o koła znaczą że boogeyamn przygotowuje się do końca walki. Choć zaraz zaraz widzę krzesełko rozstawiam je na środku ringu biorę Christiana i BAM!!! Boogeybomb na krzesełko to musi być KONIEC! Christian nie przytomny a ja Pinuje!!!!
Kontra przed Boogeybomb krótka i skuteczna!
Character:
Chris "Y2J" Jericho
Achievements:
-Jestę Playerę
-Best In The World
Streak:
0-0-0
Tag Team:
none
W momencie, kiedy Boogeyman mnie wynosi wykonuję DDT prosto w krzesło, na które wpaść miałem ja po finisherze przeciwnika
Straszydło leży tuż obok mnie, więc widać, że leżymy blisko siebie. Uderzam krzesłem kilka razy w głowę, by ogłuszyć przeciwnika, zaplątuje jego głowę i prawą rękę między pierwszą, a drugą liną i zapinam Texas Cloverleaf na przeciwniku, pamiętając, że jego głowa i ręka jest między linami